sábado, 8 de junio de 2013

Valoració del blog com a eîna educativa

Segons l’enciclopèdia lliure catalana, un blog és un lloc web actualitzat periòdicament, que recopila de manera cronològica diferents textos o articles d’un o més autors, apareixent, en primer lloc, l’escrit publicat més recentment. En aquest espai, l’autor té total llibertat per deixar publicat allò que consideri oportú.

Aquesta eina social ha estat la metodologia que ha protagonitzat la nostra assignatura, formant un mètode de treball que convida a reflexionar i compartir amb els companys les nostres visions sobre diferents aspectes. M’ha permès comentar el meu punt de vista sobre distintes temàtiques així com aprendre de la feina dels meus companys ampliant la meva formació, tant personal com professional. Per tant, considero que aquesta és una eina del tot valuosa que convida al feedback entre les diferents illes: Menorca, Mallorca i Eivissa. Perquè aquesta metodologia pugui esser efectiva, considero que tots els blogs haurien d’esser públics, permetent-nos potenciar els processos d’e – a.

A més d’una eina de treball, també pot convertir-se en un passatemps. Un passatemps en què compartim diferents entrades relacionades amb el nostre tema d’interès. D’aquesta manera, compartim recursos mentre ens enriquim de la feina dels altres.

En conclusió, considero que es tracta d’una molt bona eina que se’ns dubte seguiré posant en pràctica de manera personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario